Annonce
Sønderborg

Håndværkerfirma fra Nordals vinder international pris

Syddansk Håndværkerservice i Nordborg har vundet to priser for deres arbejde.
Corporate LiveWire Prestige Awards (UK) har kåret Syddansk Håndværkerservice fra Nordborg til ”Craftsman Service of the Year” 2020. Ligeledes vinder Syddansk Håndværkerservice "Håndværker.dk Prisen 2020", som bedste gulvafsliber i Region Syddanmark.

Nordborg: Hen over efteråret har håndværkere i hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede håndværker i deres branche og region. Via søgeportalen Håndværker.dk har kunderne nu kåret vinderne, ved at vurdere og anbefale de lokale håndværkere, som de har haft hyret til en opgave. Det har dannet grundlag for konkurrencen Håndværker.dk Prisen 2020, hvor der er fundet 90 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher.

Her løb Syddansk Håndværkerservice med 1. pladsen for bedste gulvsliber i Region Syddanmark. Den internationale pris blev uddelt på baggrund af en jurys vurdering. Denne jury holder øje med små og mellemstore virksomheder rund om i verden, som har klaret det godt på deres marked.

Annonce

Familieejet vokseværk

Syddansk Håndværkerservice startede ud med en vision om at videreføre en familieejet gulvservice virksomhed fra Sjælland til 2. generation i familien. Den store efterspørgsel fra privat- og erhvervskunder på yderligere services har betydet forøgelse i staben samt udvidelse af services. Virksomheden har af samme grund også måtte rykke over i større lokaler grundet pladsmangel.

Ejer af Syddansk Håndværkerservice, Martin Hansen, er stolt over fremgangen i en tid, som for mange erhvervsdrivende har været en kamp for overlevelse.

- Det betyder utroligt meget, at vi for andet år i træk vinder 1. pladsen som bedste gulvafsliber og samtidigt også bliver anerkendt internationalt, og det endda i disse tider. Det er et kæmpe skulderklap og kan ikke andet end at fylde én op med stolthed over både medarbejdernes og ledelsens præstation. Priser og pokaler kommer kun et sted fra, og det er benhårdt arbejde og små sejre i hverdagen i form af tilfredse kunder, siger Martin Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce