Annonce
EfB

Målscorer: Hyballa solgte projektet til mig

Elias Sørensen kan godt lide den måde, træner Peter Hyballa vil spille på. Foto: Frederikke Hejbøl Jensen
Elias Sørensen glædede sig over mere spilletid end planlagt, og han havde ikke noget forhold til den uro, der har været i klubben på det seneste. Jeppe Højbjerg var tavs om brev og ballade, han håbede bare på en god uge på træningsbanen.

I den bedste af alle fodboldverdener havde Elias Sørensen nok fået et lidt længere og mere skånsomt tilløb til spilletid i EfB, men i den hektiske, vestjyske verden, han er dumpet ned i, er der ikke tid og plads til den slags ædle motiver – derfor startede han på banen mod Helsingør og spillede næsten fem kvarter.

- Træneren spurgte mig, om jeg var klar til at starte – jeg er altid klar til at starte, og det var skønt at spille nogle minutter igen og score et mål. Jeg havde nu gerne byttet det for tre point, sagde Elias Sørensen, der ærgrede sig over præstationen i anden halvleg.

- Vi laver alt for mange fejl og gør det for let for dem at score, sagde Elias Sørensen, inden han naturligvis blev bedt om at forholde sig til situationen i den kaotiske klub, han er havnet i. Det havde han nu ikke de vilde kommentarer til.

Annonce

- Hør her, jeg kommer og passer mit arbejde, og så tænker jeg ikke så meget over alt andet. Jeg har lært i England, at man bare skal fokusere på det, man kan gøre noget ved, og jeg kan gøre noget ved at træne bedre og lave nogle mål, sagde Elias Sørensen, der har underskrevet en fireårig kontrakt med EfB og altså ikke kan have været skræmt ved udsigten til at skulle spille under Peter Hyballas ledelse.

- Slet ikke. Efter en lidt for turbulent tid i Newcastle, hvor jeg kunne se frem til at blive lejet ud igen i denne sæson, havde jeg brug for at finde en sted, hvor jeg kan være i længere tid. Jeg havde en god snak med træneren, inden jeg skrev under, og han overbeviste mig om, at det her er det rigtige sted for mig, og at vi skal spille på den måde, jeg godt kan lide at spille. Nu skal vi bare til at vinde nogle kampe, sagde EfB-målscoreren.

Højbjerg er førstevalg

EfB’s bedste spiller denne lørdag eftermiddag, Jeppe Højbjerg, havde fredag ikke lyst til at snakke med JydskeVestkysten, men lørdag stillede han op til interviews. Dog uden synderlig lyst til at fortæller, hvorfor han var en af underskriverne på det brev, der tog afstand fra træner Peter Hyballa.

- Jeg har ingen kommentarer til hverken brevet eller uroen i klubben. Jeg synes egentlig, at stemningen er fin, og alt det andet må I tale med ledelsen om. Den har taget den beslutning, den mener, er den bedste for klubben, sagde Jeppe Højbjerg, der først lørdag formiddag fik at vide, at han skulle spille mod Helsingør.

Hans konkurrent i målet Mads Kikkenborg er ifølge avisens oplysninger blevet ramt af corona, men Højbjerg håbede nu på, at det ikke var den eneste grund til, at han blev valgt.

- Jeg synes da, at jeg fik vist, at jeg stadig kan stå i mål, det var dejligt at spille igen. Nu trænger vi bare til ro og en god uge på træningsbanen, sagde Jeppe Højbjerg.

Annonce
EfB For abonnenter

EfB fik sin første sejr i næsten er halvt år: Lykken vendte alt for sent for EfB

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nedgravet lig fundet i kolonihaveområde og tre personer fængslet: Det ved vi om den uhyggelige drabssag

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Varde For abonnenter

Chokeret Julie tog sig af dement kvinde, der gik forvirret rundt i midtbyen og ledte efter kørelejlighed til grænsen: - Jeg fik at vide, at jeg bare skulle lade hende gå

Billund

Barn kørt ned af bil: 72-årig kvinde overså formentlig sin vigepligt

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Kolding

Henrik fandt 43-årig formodet drabsoffer gennembanket kort før han forsvandt: - Der må være nogle, der har været meget sure på ham

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Sydjylland

André gav sin mobber et knæ i ansigtet: Blev første gang smidt ud af skolen i 3. klasse - nu vil han lægge årti med vold og stoffer bag sig

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Kolding

Dreng med autisme tog fra Gentofte til Kolding for at komme i praktik: Her ville firma godt give Noah en praktikplads

Aabenraa For abonnenter

Pia og hele byen knokler for kæmpe gul Tour-fest: Nu skal landsby på verdenskortet

Kultur

Det hemmelige svømmebad: Sæsonen er åben, men fortæl det ikke til nogen

Annonce