Annonce
EfB

Målscorer: Hyballa solgte projektet til mig

Elias Sørensen kan godt lide den måde, træner Peter Hyballa vil spille på. Foto: Frederikke Hejbøl Jensen
Elias Sørensen glædede sig over mere spilletid end planlagt, og han havde ikke noget forhold til den uro, der har været i klubben på det seneste. Jeppe Højbjerg var tavs om brev og ballade, han håbede bare på en god uge på træningsbanen.

I den bedste af alle fodboldverdener havde Elias Sørensen nok fået et lidt længere og mere skånsomt tilløb til spilletid i EfB, men i den hektiske, vestjyske verden, han er dumpet ned i, er der ikke tid og plads til den slags ædle motiver – derfor startede han på banen mod Helsingør og spillede næsten fem kvarter.

- Træneren spurgte mig, om jeg var klar til at starte – jeg er altid klar til at starte, og det var skønt at spille nogle minutter igen og score et mål. Jeg havde nu gerne byttet det for tre point, sagde Elias Sørensen, der ærgrede sig over præstationen i anden halvleg.

- Vi laver alt for mange fejl og gør det for let for dem at score, sagde Elias Sørensen, inden han naturligvis blev bedt om at forholde sig til situationen i den kaotiske klub, han er havnet i. Det havde han nu ikke de vilde kommentarer til.

Annonce

- Hør her, jeg kommer og passer mit arbejde, og så tænker jeg ikke så meget over alt andet. Jeg har lært i England, at man bare skal fokusere på det, man kan gøre noget ved, og jeg kan gøre noget ved at træne bedre og lave nogle mål, sagde Elias Sørensen, der har underskrevet en fireårig kontrakt med EfB og altså ikke kan have været skræmt ved udsigten til at skulle spille under Peter Hyballas ledelse.

- Slet ikke. Efter en lidt for turbulent tid i Newcastle, hvor jeg kunne se frem til at blive lejet ud igen i denne sæson, havde jeg brug for at finde en sted, hvor jeg kan være i længere tid. Jeg havde en god snak med træneren, inden jeg skrev under, og han overbeviste mig om, at det her er det rigtige sted for mig, og at vi skal spille på den måde, jeg godt kan lide at spille. Nu skal vi bare til at vinde nogle kampe, sagde EfB-målscoreren.

Højbjerg er førstevalg

EfB’s bedste spiller denne lørdag eftermiddag, Jeppe Højbjerg, havde fredag ikke lyst til at snakke med JydskeVestkysten, men lørdag stillede han op til interviews. Dog uden synderlig lyst til at fortæller, hvorfor han var en af underskriverne på det brev, der tog afstand fra træner Peter Hyballa.

- Jeg har ingen kommentarer til hverken brevet eller uroen i klubben. Jeg synes egentlig, at stemningen er fin, og alt det andet må I tale med ledelsen om. Den har taget den beslutning, den mener, er den bedste for klubben, sagde Jeppe Højbjerg, der først lørdag formiddag fik at vide, at han skulle spille mod Helsingør.

Hans konkurrent i målet Mads Kikkenborg er ifølge avisens oplysninger blevet ramt af corona, men Højbjerg håbede nu på, at det ikke var den eneste grund til, at han blev valgt.

- Jeg synes da, at jeg fik vist, at jeg stadig kan stå i mål, det var dejligt at spille igen. Nu trænger vi bare til ro og en god uge på træningsbanen, sagde Jeppe Højbjerg.

Annonce
EfB For abonnenter

Kommentar: Her er EfB's fem største udfordringer

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Bekymret nabomor efter gårsdagens dødsulykke: Folk kører for stærkt her

Sydjylland For abonnenter

Køreskole-elever har ventet i måneder på at komme til prøve, og kørelærere har holdt krisemøde: - Vi har undervurderet situationen, erkender Færdselsstyrelsen

Sydjylland

Podere lurede kvindes oplysninger ved coronatest og tilføjede hende som ven på Facebook

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Kolding

Forpagterpar stopper efter seks år: Hvem vil overtage restaurant ved stranden?

Tønder For abonnenter

En kendt far og onkel: Nu er Andreas selv på vej frem på håndboldbanen

EfB For abonnenter

Tre foræringer fra EfB gav Helsingør en nem sejr: En gevaldig dæmper på optimismen

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Haderslev

Tre-årige Ayia er hårdt ramt af kræft - nu har forældrene startet en indsamling til de seje sygeplejersker på OUH

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Esbjerg

Efter voldsomt overfald på gruppe: Mistænkte blev fundet med næsen i kokain

VEJLE For abonnenter

Trængslen på Vejlefjordbroen runder vildt tal oven på coronaen: Vejdirektoratet kan ikke skrue på flere håndtag - løsningen kan få vejlensere til at se dobbelt

Vejen

Diskussionen om børnecenter løb løbsk: Winnie endte med at melde sig ud af skolebestyrelse i ren frustration

Annonce