Annonce
Aabenraa

Stort havnebyggeri er klar til indflytning: Snart står også ny havnegrill klar

Det nye kontordomicil ved havnen i Aabenraa, Stenbjerghus, er indflytningsklar. Foto: Henrik Dürr
Det nye store kontordomicil på havnen i Aabenraa er torsdag klar til at tage imod den første lejer.
Annonce

Aabenraa: Der bliver lige nu arbejdet på højtryk for at blive klar med de sidste detaljer i det nye og omkring 2000 kvadratmeter store kontordomicil på havnen i Aabenraa, som Hans Michael Jebsen står bag.

Det er også nødvendigt, for torsdag begynder det første firma at etablere sig i bygningen, som har fået navnet Stenbjerghus, og som er opført af Stenbjerg Ejendomme, der ejes af Hans Michael Jebsen.

Første indflytter bliver A78 Arkitekterne, der de sidste seks år har holdt til på Vestvejen i Aabenraa.

- Vi er de første, der flytter ind, og vores lokaler er klar. Vi vil starte med at få alt det tekniske op at køre, siger Thorkild Hansen, der er direktør for A78 Arkitekter.

A78 Arkitekter har 10 ansatte, og de får 180 kvadratmeter at boltre sig på. Årsagen til, at firmaet har valgt at leje sig ind i Stenbjerghus, er ret enkel.

- Beliggenheden er ganske enkelt bedre, og vi trængte til luftforandring, siger Thorkild Hansen.

Beliggenheden er ganske enkelt bedre, og vi trængte til luftforandring.

Thorkild Hansen, direktør hos A78 Arkitekter

Annonce

Et ledigt lejemål

Foruden A78 Arkitekterne har det også længe været ude, at Stema Shipping A/S flytter ind i knap halvdelen af bygningen. Stenbjerg Ejendomme flytter også selv ned i Stenbjerghus, og Nordea har efter næsten 60 år på gågaden i Aabenraa også meldt sin ankomst.

Der er fem lejemål til rådighed i Stenbjerghus, og det betyder, at det stadig er muligt at sikre sig en plads.

- Der er et enkelt lejemål på 140 kvadratmeter ledigt, og det arbejder vi hårdt på også at få udlejet, siger Kevin Hertz, der er chef for erhvervsudlejning hos Stenbjerg Ejendomme.

Der er endnu ikke sat dato på, hvornår Stema Shipping, Nordea og Stenbjerg Ejendomme flytter ind i Stenbjerghus, men det bliver om ganske kort tid.

- Indvendigt er der nogle enkelte småting, der mangler at blive gjort færdige, og lige nu er vi og kommunen i fuld gang med at gøre udearealet omkring Stenbjerghus helt klar, siger Kevin Hertz og tilføjer, at byggeriet er blevet lidt forsinket, fordi det har regnet så meget.

- Men vi håber selvfølgelig, at folk kan lide bygningen, og at de synes, den pynter i landskabet, siger han.

Annonce

Walter glæder sig

Det er ikke kun Stenbjerg Ejendomme og lejerne, der glæder sig til, at der kommer liv i Stenbjerghus. I forbindelse med byggeriet flyttes Havnegrillen nemlig en smule mod nord, og den er i fuld gang med at blive nyopført af Stenbjerg Ejendomme.

Om ganske kort tid vil en ny havnegrill stå klar.

- Vi håber at kunne flytte ind i de nye lokaler sidst i maj måned, siger Walter Jürgensen, der er indehaver af Havnegrillen, og det ser han frem til.

- Vi får mere plads, og vi glæder os helt vildt, siger Walter Jürgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce