Annonce
Kolding

Restaurant Flammen genåbnet: - Men vi skal også udvikle på vores takeaway

Adm. direktør Piet Klein glæder sig over, at der endelig kom retningslinjer, så det kan lade sig gøre for restauranterne at åbne. Og starten i Kolding ser fornuftig ud, mener han. Foto: Flammen
Restaurant Flammen åbnede først i Kolding, inden resten af kæden fulgte trop. Erfaringerne har været gode, og kæden planlægger nu at udvide sin takeaway-del, der fik et gevaldigt løft under den ufrivillige nedlukning.
Annonce

Kolding: Hos Flammen gav det selvtillid, da restauranten på Haderslevvej i Kolding åbnede i weekenden. Det gjorde den som den første af kædens i alt femten restauranter.

- Vores åbning i Kolding gik godt med fulde huse både lørdag og søndag. Der var færre gæster end normalt, men vi har også fjernet nogle stole, så vi sikrer os, at der er god afstand mellem borde og gæster, siger Piet Klein, der er adm. direktør hos Flammen.

Normalt må Flammen have 200 gæster i restauranten på Haderslevvej, men for tiden er antallet sat ned til 150, hvilket ifølge Piet Klein er færre, end restauranten er forpligtet til.

Også starten på denne uge var fornuftig, så nu glæder Piet Klein sig til at følge med i fortsættelsen.

- I starten er folk jo glade for, at man åbner, men det bliver spændende, hvad der kommer til at ske på den lange bane. Vi glæder os til, at forsamlingsforbuddet hæves, så vi kan få selskaber ind, for dem lever vi meget af, siger direktøren.

- Vi skulle pludselig være verdensmestre i takeaway på kort tid, og det har gæsterne heldigvis taget godt imod - specielt i Kolding.

Piet Klein, adm. direktør hos Flammen

Annonce

De kender reglerne

Hans oplevelse er, at det er gået fint med at overholde de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har beskrevet for både restauranterne og deres gæster.

- Vi er glade for retningslinjerne. Dem kunne vi ikke have ønsket os ret meget bedre med en meters afstand og to kvadratmeter per gæst. Det har gjort det meget nemmere at genåbne end de første retningslinjer, som blev meldt ud. Der er vi blevet lyttet meget til som branche, siger Piet Klein, som kan se, at også gæsterne håndterer reglerne ubesværet.

- De har opført sig eksemplarisk, og det er tydeligt, at den afstand man er vant til ude i det offentlige rum, den har man også taget med sig ind til os.

Annonce

Mere takeaway

Ifølge direktøren har Flammen oplevet en solid opbakning i alle femten restauranter, mens de har holdt lukket og kun været åbne for takeaway.

- Vi skulle pludselig være verdensmestre i takeaway på kort tid, og det har gæsterne heldigvis taget godt imod - specielt i Kolding. Og det kommer vi til at fortsætte med. Ja, vi kommer faktisk til at udvikle på takeaway som forretningsområde, for vi ser det som en ting, vores gæster vil blive ved med at efterspørge, siger Piet Klein.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce